Конкурс на участь у програмі «Нові підходи до реформування системи адміністрування середньої школи в Україні» (Франція)

Проект міжнародної технічної допомоги «Навчальні програми професійного зростання» здійснюється з метою передачі нових знань і навичок для покращення політичного, суспільного та економічного стану України, формування мереж професіоналів для поширення та застосування міжнародного досвіду в Україні.Учасники, відібрані на конкурсних засадах, ознайомляться із досвідом американських та європейських організацій, візьмуть участь у семінарах, професійних тренінгових програмах, дискусіях та культурних заходах.Проект «Навчальні програми професійного зростання» призначений для ознайомлення учасників з устроєм американського та європейських суспільств, налагодження професійних та культурних зв’язків між українськими, американськими та європейськими громадами, розвитку приватно-державних партнерств та вивчення американського і європейського досвіду.

Донором проекту є Уряд Сполучених Штатів Америки через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Він здійснюється відповідно до Угоди між Урядом України і Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р.

Виконавцями проекту є американська неурядова організація World Learning, Inc. і українська – МБО «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні». Бенефіціар проекту – Національне агентство України з питань державної служби. Проект триватимедо квітня 2018 року.

РЕЄСТРАЦІЙНІ ДОКУМЕНТИ ПРОЕКТУ

Реєстраційна картка проекту

Договір про спільну участь у виконанні проекту між Агенцією США з міжнародного розвитку та World Lеarning, Inc та МБО «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні»

Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Національним агентством України з питань державної служби та Міжнародною благодійною організацією «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні»

Кiлькiсть переглядiв: 488

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.