І (районний) етап обласного конкурсу читців-декламаторів «Поетична пристань» на Доманівщині

30 січня у відділі освіти, культури, молоді та спорту Доманівської райдержадміністрації було відбувся І (районний) етап обласного конкурсу читців-декламаторів «Поетична пристань», у якому взяли участь 11 учнів із 3-х закладів загальної середньої освіти району. Це учні Кузнецівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. героя АТО Матвієнка А.В., Маринівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Новоолександрівського НВК. Основними завданнями заходу було формування національної свідомості школярів; розвиток любові дітей до Батьківщини, до національної мови, почуття патріотизму; виховування почуття патріотизму, громадянської відповідальності й активність, гордості за своїх славетних предків, нашу історію, культуру; патріотичне виховання учнів засобами української літературної творчості, виявлення творчих здібностей та обдарувань підростаючого покоління, підтримка талановитої молоді. До участі у Конкурсі запрошувалися учні загальноосвітніх навчальних закладів віком від 10 до 18 років. Учасники Конкурсу поділилися на дві вікові категорії: 10-14 та 15-18 років.

Юних учасників привітала завідувач районного методичного кабінету Оксана Чорна та відзначила активність учнів у вивченні творчості та поезії українських поетів і письменників.

За результатами виступів журі визнало переможцями Кучер Валерію, Корнієнко Анастасію - учениці Маринівської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Русило С.М., вчителі Мірцхулава Н.В., дереш Л.П.), Морара Володимира - учня Кузнецівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. героя АТО Матвієнка А.В. (директор Онищак В.М., вчитель Морар І.О.), які 22 лютого будуть представляти наш район на обласному етапі.

/Files/images/2020/schen/IMG_20200130_102133.jpg /Files/images/2020/schen/IMG_20200130_102156.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 554

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.