Конкурс “Добродел” в Європі”

Конкурс спрямований на підтримку громадських ініціатив стартував Україні 1 лютого. Взяти у ньому участь, перемогти та поїхати на стажування до Європи, може кожен повнолітній українець, який втілює справу для розвитку, поліпшення життя громади загалом або певного її прошарку.

Якщо ви самостійно або з командою однодумців робите щось соціально значиме, скажімо, ремонтуєте чи будуєте дитячі, спортивні майданчики у дворах, підтримуєте переселенців, проводите дозвільні заходи для підлітків та дітей, благодійні курси, озеленюєте території, організовуєте волонтерський рух за певним напрямком – ви потенційний учасник конкурсу.

Переможці конкурсу побувають стажуваннях у Польщі або Словаччині.

Навчальні стажування – унікальна нагода впродовж 5 днів поспілкуватися з колегами з-за кордону, на власні очі побачити та дізнатися про те, як відбувається процес втілення громадських ініціатив у сусідніх країнах, перейняти європейський досвід у цій сфері.

Конкурсстартує1лютого 2016 року. Відбуватиметься він у два етапи:

–з1.02 до 1.05– для тих, хто прагне отримати новий досвід уПольщі;

– з1.05 до 1.08для тих, хто хоче відвідатиСловаччину.

Ви можете взяти участь, як в одному етапі конкурсу, так і в обох.

Поїздки заплановані: у Польщу – у другій половині червня; у Словаччину – у вересні.

Організатори оплачують проживання та харчування учасників, а також близько 80% витрат на транспорт.

Заохочувальні призипередбачені для учасників, які займуть2та3місця у конкурсі.

Усі переможці конкурсу (1,2,3 місця) також отримують чудову нагоду претендувати на позаконкурсну участь в одному з майбутніх семінарів Центру геманістичних технологій АХАЛАР (Чернігів).

Детально про умови участів конкурсі читайте за посиланням:http://ahalar.org/news/555.

Також для консультування і зручності учасників – захід під назвою„Конкурс „Добродел в Европе” у соцмережіFacebook(https://www.facebook.com/events/1297565096936298),де ви швидко отримаєте відповіді на запитання, що у вас виникатимуть щодо участі в конкурсі, а також розширену інформацію щодо умов та деталей змагання.

Організатори конкурсу – центр АХАЛАР, PDCS (http://www.pdcs.sk/sk/) і платформа „Добродел”.

Конкурс на кращу добру справу в Україні відбувається вдруге. Минулого року його переможці взяли участь у стажуваннях у Данії та Польщі.

Контакти:ahalar@gmail.com

Тел.: (0462) 93 44 44

Кiлькiсть переглядiв: 513

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.