Засідання методичного об’єднання вихователів ДНЗ

Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації та Доманівського освітнього центру 28 березня 2017 року районним методичним кабінетом на базі Доманівського ДНЗ №3 проведено засідання районного методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів з проблеми «Формування у вихованців навичок спілкування і ефективної взаємодії з іншими дітьми, дорослими людьми».

У роботі методичного об’єднання взяла участь заступник голови районної ради Мазалова Надія Анатолівна, яка розповіла присутнім про плани розвитку дошкільної освіти в районі.

В ході роботи засідання присутні переглянули показ лялькового театру вихованцями старшої групи «Дурне мишеня» (вихователі Гаврильчак Т.В., Стеблінова Л.Д.), сюжетно-рольову гру «Лисиця і лисенята» (ІІ молодша група, вихователі Сідей Є.В. та Гушпіт Т.Л.), драматизацію казки «Дюймовочка» (середня група, вихователі Наградська І.К., Богдаренко Л.Л.). У виконанні вихователів, помічника вихователя закладу гості переглянули музичну казку «Коза -дереза»

Участь в семінарі взяло 17 педагогів.

/Files/images/2017/berezen/28031/IMG_9179.JPG /Files/images/2017/berezen/28031/IMG_9185.JPG /Files/images/2017/berezen/28031/IMG_9204.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 704

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.